bon voyage

bon voyage

Bermuda 2.hét

2008. február 28. - Chloe78

Hi,

2 hét mézeshetek után vissza a kommuna-életbe, ma este szobatárs érkezik! Hurrá! "Gabriella is from Hungry" akit a memo értelmében boldogan kell köszöntenem a Fairmont családban, mert "Together we care". Szerintem inkább 'together we couldn't care less' tekintve hogy még az országot sem sikerült helyesen leírniuk! Én mindenesetre készülök kajával, hátha mégis hungry!Meg mert jófej vagyok...

Közben megérkezett Tibor is, igazi nyünyör fajta aki azt gondolja hogy laza, de kérdem én hogy lehet az ember laza susogós adidasban, papucsban fehér pamutzoknival??! 3 nap után tök kivan,áll. fáj a lába a munka végére, ebből ő azt szűrte le hogy rossz részlegbe került, (roomservice)... de magunk között, így első blikkre, szerintem csak rossz országba!

Lassan itt a tavasz, vagyis szakad az eső dögivel. Ha éppen mégsem, és ráadásul még szabadok is vagyunk, Johnnal mocizunk mindenfelé, amit naggyon kedvelek!Őt is naggyon kedvelem!:-)

Vasárnap elmentünk táncolni Oliviával. Enyhén spicces állapotba kerülvén hódítottuk meg a táncparkettet, másnapra tök izomlázam lett! Hiába, a szezonra formába kell jönnöm!

Szombaton várhatóan ismét összefutok Katival és Michaellal! Döguncsi!!!:-)) Áll. pár hete mikor itt voltak eléggé szét voltak csapva mire a díjátadásra sor került, aholis Katinak kellett reprezentálnia. Felcsillant a szeme az ajis doboz láttán amit átnyújtottak neki és reménykedő arckifejezéssel megkérdezte:Viagra, ugye?? Hát Michael nevében én kérek elnézést!!!:-))

Millio csok:

Chloe

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://report.blog.hu/api/trackback/id/tr47358723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pussy K 2008.03.03. 11:15:20

Olyan cukik vagytok a képen!!!!

Ez a Gabriellás sztory szar. Nem tudnátok Johnnal összeköltözni inkább és Gabi meg bútorrozzon össze J szobatársával! Ez az én véleményem. :-)

Figyu, irnod kéne a Feljelentőbe az Indexre, h kiket láttál és milyen botrányos dolgokat csináltak a celebek kint. Tuti megjelentetnék....Te lehetnél az új Návai Anikó, csak nem Hollywoodból jelentesz.

A hétvégén ítéletidő volt országszerte. Jégeső, nagy szél, egy csomó káresemény. Mit érzékeltem én ebből? talán a szelet, de egyébként egy zárt buborékban élünk Balázzsal. :-)))))

süti beállítások módosítása